Ruoanlaittoa opistolla

Ruoanlaitto on monelle päivittäinen paha – mutta se voisi olla myös harrastus, jonka pariin pääsyä ei malta odottaa! Moni meistä miettii, että olisi kiva kokeilla keittiössä jotain uutta, mutta vieraat ainekset, mausteet tai tekniikat pelottavat. Erilaisia ruoanlaittokursseja on kuitenkin tarjolla runsaasti, ja niiden teemat vaihtelevat eri maista kasvisruokaan, säilömiseen tai kakkujen leipomiseen. Kokkauskursseilta saa hyviä vinkkejä siihen, miten maut saa balanssiin, koostumukset sopivaksi ja ehkä jopa ruoat näyttämään kauniilta. Kaiken a ja o ovat hyvät raaka-aineet: tuoreet kasvikset, hyvät proteiinit ja laadukkaat mausteet. Ja tietysti välineet: terävät veitset, tukevat leikkuulaudat, hyväkuntoiset kattilat ja pannut… Kursseilta saa uutta intoa keittiössä puuhaamiseen!

Kokkauskursseilla tulevat tutuksi keittiön tekniikat ja kurssitoverit