Taloyhtiön yhtiökokouksesta päivää

Aina yhtä riemukas jokavuotinen tapahtuma tuo taloyhtiön yhtiökokous. Jotkut ovat aina sitä mieltä ettei mitään saisi kunnostaa eikä korjata ja toiset taas ovat aktiivisina muuttamassa kaiken. Siinä sitten neuvotellaan ja koitetaan päästä jonkinlaiseen yhteisymmärrykseen. Kuulostaako tutulta?

No meillä on vieläkin valitusta kun viime vuonna tehtiin hissiremontti. Ihan kuin siitä vieläkin kannattaisi valittaa. Eihän se nyt enää muuta mitään miksikään, eikä remonttia nyt enää voida peruuttaa. Hyvähän se oli että tuli tehtyä ja hissien ikää lisättyä hyvällä huollolla.

Tänä vuonna hallitus esitti kylpyhuoneiden kosteussuojien lisäämistä kaikkiin huoneistoihin. Raja oli vedetty kylmästi vuoteen 2010. Sitä nuoremmat kylpyhuoneet säästyvät remontilta ja sitä vanhemmat remontoidaan. Kosteuseriste on jotakin ainetta jota levitetään laattojen alle antamaan suojaa kosteudelta. Vaatinee siis koko kylpyhuoneen alas repimisen. Täältä voitte lukea vielä enemmän tuosta kosteuseristeestä ja eristämisestä.

Samalla luulen, että uusin kaikki kylpyhuonekalusteeni. Olen jo pitkään haaveillut Spa- tyylisestä kylpyhuoneesta. Luulisin että netistä saa melko edullisesti ja suoraan kotiinkuljetuksella hankittua uuden kylpyhuoneen tason, lavuaarin, suihkun ja wc-istuimen. Mulla on vessa niin pieni, ettei sinne nyt kovin paljon kalusteita edes mahdu.

Joku tuon kuvan tyylinen kokonaisuus voisi ola kiva. Saapa nähdä millaista syntyy…

 

kylpyhuonekalusteet