Uudet terassilämmittimet länsisiiven ulkoilualueella

Oppilaitoksemme länsisiivessä sijaitsee pieni terassi grilleineen ja muovituoleineen. Alue on oppilaidemme vapaassa käytössä ja se onkin suosittu ajanviettopaikka, myös koulupäivien jälkeen.

Keväällä oppilaskunta keräsi rahaa ja hankki terassille muutamia terassilämmittimiä. Toivomme että lämmittimet otetaan ilahtuneina vastaan ja että ne saisivat olla rauhassa ilkivallalta.

terassilammittimet

Grillin käyttäjiä muistutetaan hyvästä paloturvallisuudesta. Lisää ohjeita ja käyttökokemuksia näistä laitteista voit lukea täältä. Ethän siirrä grilliä pois siltä paikalta joka sille on osoitettu. Grilliä ei saa käyttää liian lähellä rakennuksen seinää.

Sama koskee terassilämmittimiä. Käytä lämmitintä vain niille osoitetuissa paikoissa ja huolehdi että lämmittimet suljetaan asianmukaisesti käytön jälkeen.

Jos havaitset väärinkäytöksiä tai ilkivaltaa lämmittimiä kohtaan, olisi ystävällistä jos kertoisit asiasta jollekin oppilaskunnan jäsenelle. Pyritään yhdessä nauttimaan kivasta terassistamme mahdollisimman täysillä ja pitkälle syksyyn saakka.

Lisäksi toivotetaan kaikille koulun oppilaille mukavaa alkanutta syyslukukautta 2017!